dijous, 29 d’agost del 2013

Crònica viatge a Hongria 2013



Crònica des d'Hongria.
 
Entre els passats 16 i 22 d'agost l'Estol de Tramuntana es desplaçà a Hongria per a participar al 30é Festival Folklòric de la ciutat de Nagykata a uns 70 Kilòmetres de la capital hongaresa , Budapest.
 
Allotjats en un dels hotels més coneguts d'Hongria , el Kingsem LovasPark (http://www.kincsemlovaspark.hu/index.php?page=szalloda) ; el grup Solleric va  gaudir de la bona hospitalitat dels anfitrions i d'un programa d'activitats i actuacions on va brillar ( i destacar) la frescura, gràcia i energia dels Mallorquins que van agradat molt als habitants de Nagykata.




 
Però en un festival d'aquestes característiques  és quasi tant important el que el públic veu com el que no, i d'aquesta manera destacar aquells moments on els integrants dels varis grups participants es reuneixen, podriem dir en la intimitat, per a compartir fins a altes hores de la matinada balls i música de cada un dels seus paisos d'origen ( Grècia, Macedònia, República Txeca i Hongria)







 
El viatge va esser increible i varem gaudir d'un inmillorable temps , però  si haguessim de destacar alguna cosa , sens dubte seria en primer lloc l'actuació de inauguració del diumenge vespre on l'Estol oferí un concert perfecte tant de música com ball que va fer que el públic demanàs un bis contagiat de l'energia i bona ejecució de peces com la  Jota de Collir Olives, Sa Marina o el Bolero de Ses Valentes Dones, entre d'altres.

 
L'altre moment fou l'actuació a les Thermobath ( piscines termals) on després de la nostra actuació poguerem gaudir de la resta del festival dins les piscines calentes ( 35ºC) i sota el cel estrellat de la nit hongaresa.


 
També destacar el passacarers després de l'Ofici, on durant la Comunió l'Estol interpretà magistralment el Parado de Valldemossa. La posterior actuació a la Plaça de Mercat de Nagykata, i com no la visita a Budapest que posà el punt i final al viatge de l'Estol 

















Per acabar aquest àlbum virtual alguns records mes del viatge:







3 comentaris:

Recordant....

 Ara que hem començat un any nou pegam una uallada cap enrera recordant els treballs que es presentaren per al logo del 25 aniversari. El lo...