dissabte, 31 d’agost del 2013

Ballada Estellencs 29/agost/2013



ESTOL DE TRAMUNTANA PER LA SERRA

http://jvallespir.hostzi.com/images/estellencs_vista_general.jpg

En el transcurs de les festes de Estellencs el Grup Estol de Tramuntana fou contractat per amenitzar una vetllada de Ball de bot. Primer l’escoleta d’Estellencs realitzà pel mes petits una mostra dels seus balls i després el grup Estol de Tramuntana va fer una mostra de ball i en acabar la mostra es realitzà una ballada popular.


Mentres ens desplaçàvem al lloc varem poder vorer la desolació que causà l’incendi a la nostra Serra, com a grup arrelat a les nostres costums Mallorquines teníem la necessitat d’ajudar d’alguna manera, es varen cremar una part dels boscos d’Andratx i Estellencs, però també es va cremar un tros de cor de cada mallorquí. 

Es per això que vàrem decidir i així ho vàrem fer públic, que una vegada comenci la reforestació i valorant la millor opció i mes eficient perquè cada € vagui destinat a aquest fi, farem la donació de lo que cobràrem per la actuació de la agrupació a aquest  propòsit, amb la intenció de ajudar a restaurar pels nostres fills i nets el nostre patrimoni mediambiental.



No cerquem cap reconeixement, només volem animar a altres entitats i obrir consciències de que cada gest a favor de la serra es un granet de arena i cada ajuda mos atraca a un objectiu comú , que es recuperar un espai de tots.






Diario de Mallorca 30/8/13


Fiestas de verano
Visita institucional a las fiestas patronales de verano de Estellencs
La consellera de Administraciones Públicas asistió a la misa en honor a Sant Joan Baptista





                                                 Autoridades políticas, ayer, en Estellencs. 


I.M. Palma .

Estellencs despide el mes de agosto con fiestas. Ayer, se celebró un oficio solemne en honor a Sant Joan Baptista en la iglesia parroquial de Estellencs. El acto contó con una importante representación institucional. Asistieron el alcalde Bartomeu Jover y la consellera de Administraciones Públicas, Núria Riera, entre otros representantes políticos.
Actos tradicionales La jornada festiva se completó con corregudes en la calle del Lledoner y cucanyes en la Plaça Nova. El día se cerró con una Nit de Ball de Bot a cargo de la agrupación Estol de Tramuntana de Sóller. Para hoy, está previsto un concurso de pesca, una exhibición de gimnasia rítmica del Club Esporles y un concierto acústico de Charly Taylor.

Enllaç:

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/08/30/visita-institucional-fiestas-patronales-verano/871119.html?utm_source=rss



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant....

 Ara que hem començat un any nou pegam una uallada cap enrera recordant els treballs que es presentaren per al logo del 25 aniversari. El lo...