dissabte, 8 d’octubre del 2022

Bunyols i ball.

 Us agrada ballar?, us agraden els Bunyols? ... doncs us esperam a sa plaça de Sóller dia 30 d'octubre





Bunyols Recepta:

Bunyols de patata o moneato.

Ingredients.

3 ous sencers.
125 grams de llet.
125 grams d’aigua.
500 grams de puré de patata , moneato o mesclat.
500 grams de farina fluixa
30 grams de llevat de pa.
Un polset de sal.
1 cullerada de saïm.
 Oli per a fregir.
Sucre per a espolvoretjar o mel per mullar
 

Elaboració.

Bulliu i pelau patates i moneatos i feis-ne un puré sec. S’ha de fer la pasta amb la patata i moneato encara calent o tèbi.

Mesclau tots els ingredients de la massa fins a aconseguir una pasta homogènia, i ho deixau tovar 1 hora a temperatura ambient.  Si voleu fer-ho d’un dia per s’altre posau la meitat de llevat i ho deixau , ben tapat, dins el refrigerador. Una hora abans de fregir o treis i que agafi temperatura.


Després feis unes bolletes amb l’ajuda d’una cullera i fregiu-les dins abundant oli calent.
Un cop freds podeu espolvoretjar-los de sucre o mel.

 






 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant....

 Ara que hem començat un any nou pegam una uallada cap enrera recordant els treballs que es presentaren per al logo del 25 aniversari. El lo...