Us agrada ballar?, us agraden els Bunyols? ... doncs us esperam a sa plaça de Sóller dia 30 d'octubre
Bunyols Recepta:
Bunyols de patata o moneato.
Ingredients.
3 ous sencers.
125 grams de
llet.
125 grams d’aigua.
500 grams de puré de patata , moneato o
mesclat.
500 grams de farina fluixa
30 grams de llevat de pa.
Un
polset de sal.
1 cullerada de saïm.
Oli per a fregir.
Sucre per a
espolvoretjar o mel per mullar
Elaboració.
Bulliu i pelau patates i moneatos i feis-ne un puré sec. S’ha de fer la pasta amb la patata i moneato encara calent o tèbi.
Mesclau tots els ingredients de la massa fins a aconseguir una pasta homogènia, i ho deixau tovar 1 hora a temperatura ambient. Si voleu fer-ho d’un dia per s’altre posau la meitat de llevat i ho deixau , ben tapat, dins el refrigerador. Una hora abans de fregir o treis i que agafi temperatura.
Després feis unes bolletes
amb l’ajuda d’una cullera i fregiu-les dins abundant oli calent.
Un cop
freds podeu espolvoretjar-los de sucre o mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada