dimecres, 7 d’agost del 2013

Es Molinar, Murcia i Hongria.

Aquest passat cap de setmana l'agrupació Estol de Tramunatna a participat , un any més, a la Fira Ran de Mar d'es Molinar. Enguany en la seva sisena edició.

 http://ib3tv.com/carta?id=965217d6-851e-4ab1-bf69-d92dc380e70c    






Una mostra d'artesania i gastronomia marinera i mallorquina que durant uns dies omplí de ball, musica , color, olor i sabor aquest acollidor raconet mallorquí. L'Estol presentà una mostra dels balls més típics mallorquins  i després oferí, juntament amb l'Escola de Ball de Bunyola,  una amena sonada i ballada popular que és perllongà fins quasi mitja nit. Després la vetllada acabà amb una bona degustació de pa amb oli  amb anxoves, tonyina, arengada i aladroc.












Aquesta mateixa setmana l'Estol de previst fer un intercanvi amb el grup Coros i Danzas Virgen de los Peligros de Murcia. Divendres ambdues agrupacions ballaran i tocaran a la  Plaça  de la Constitució a les 21:00h i dissabte a partir de les 20 h realitzaran un passa carrers per primera línea del Port de Sóller , entre altres activitats.

( L'Estol viatjà a Murcia el passat 22 i 23 de juny) 







A més, l'Estol es troba inmers en la preparació del viatje a Hongria entre el 16 i el 22 d'agost al festival XXX FOLK DANCE FESTIVAL OF KATA 2013  juntament amb Hongria, Eslovaquia, Grecia i Macedonia.

File:Hungary location map.svg





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant....

 Ara que hem començat un any nou pegam una uallada cap enrera recordant els treballs que es presentaren per al logo del 25 aniversari. El lo...